bucuria din lucrurile mici

Uneori o zi banala din viață devine o zi specială de la un mesaj. Putin mai jos, voi pune cu ghilimele un mesaj de la cineva cu care-am lucrat si si-a incheiat un stagiu de terapie. Am cerut voie sa ma lase sa-l pun si dupa cum veti citi, mi-a dat acordul.
„Buna 🙂! Mi-ai venit acum in minte apropo de darurile tale. De obicei reflect inconstient inapoi fricile, frustrarile, nemultumirile oamenilor cu care interactionez. Faptul ca in fata ta am putut ajunge la cine sunt eu inseamna ca tu oferi un mediu armonios si curatat de orice urma insa inalt energetic astfel incat eu sa pot vedea o versiune mai buna a mea…si sa o adopt…mi se pare un dar atat de frumos. Sunt recunoscatoare ca existi si manifesti acest spatiu 🙂….si asta mi-as dori si eu. Zile minunate !
Ăsta a fost mesajul si apoi am cerut voie.
Ma bucur tare mult ca am reusit sa surprind in esenta si cuvinte darul tau. Eu cred ca ceea ce ai facut cu mine e adevarata vindecare, schimbare si ridicare vibrationala a celui cu care lucrezi, iesirea din povestea lui ingusta si extrem de limitata si unidirectionala. Si tu faci asta natural, fara teorie, critica, oferind un spatiu sigur si plin de iubire si sustinere in care eu am putut exprima o parte mai apropiata de esenta mea. Sigur 🙂 scrie o postare daca asa simti. Acesta este darul tau exceptional prin care daruiesti vindecare si eliberare. Pentru mine a fost una din putinele ocazii in care in fata unei persoane si chiar si a mea am reusit sa ma vad pe mine cea adevarata si am avut curajul sa arat aceasta parte din mine 🙂 si sa o recunosc (semi)public ca fiind ceea ce eu sunt.”
Un mesaj de la un om cu care am avut sansa sa lucrez in cabinet. Un mesaj care e un strop de balsam pe uzura muncii de psihoterapeut. Un mesaj alaturi de altele ce le-am primit din cand in cand de la oameni. Un mesaj din ăsta are puterea miraculoasa de-a-mi da intr-o clipa o energie de satisfactie care o schimba pe cea precedenta de oboseala sau de rutină. Un mesaj din ăsta, necerut, neașteptat, dăruit pur si simplu din multumire e un strop de energie vitala care hraneste principiul de-a fi si de-a trai in ființare. Un mesaj din ăsta contrabalansează alte mesaje de critică sau de mâhnire acumulate din alte planuri ale vieții.
Conștiența faptului ca viata e un vârtej obositor ma face sa caut momente frumoase si cand le gasesc sa le acord atentie ca ele sa fie primite si sa aiba puterea de-a-mi da mie putere. In lucrurile mici stă multă energie, doar trebuie sa zăbovesti putin acolo sa-ti iei puterea din situatia „lucrului mic”.
Așa si-acest mesaj, a venit intr-o zi banala si-a transformat-o intr-o zi vie si cu rost. Am tot primit mesaje de multumire dar nu le-am facut publice pe toate pentru ca as fi intrecut masura ingamfarii si pentru ca nu venise momentul. Am observat ca le vine momentul la toate daca stii secretul momentului potrivit.
So….bucurati-va pentru mine va rog si-o sa va multumesc la randu-mi ca am cui impartasi genul ăsta de momente bune. Va doresc sa aveti parte de astfel de bulgări de recunostinta de la cei cu care relationati frumos si sa v-o manifestati recunostinta si voi cui va inspira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.