frumoasa din padurea adormita

Pentru c-am vazut ca metaforele pe care le prezint au succes, de exemplu cea cu „brânza și cașcavalul” dintr-o postare anterioara, m-am decis sa va prezint o alta metaforă lucrativă, poate sa va foloseasca atat la constientizare, cat si la trezire 🙂

Analizand cu o clientă libidoul ei, uitandu-ne peste feminitate si energie sexuală am gasit ca prezintă caracteristicile povestii „Frumoasa din padurea adormită”. Adica feminitatea, energia sexuala si libidoul sunt un potential latent de care nu e constientă care se trezeste numai daca partenerul ei poate sa o pupe, adica daca se conecteaza si daca reuseste sa o trezeasca din somnul sexualitatii.

”Da, exact, ma vad pasiva si somnolenta si adormita si singura nu ma trezesc nicicum, doar daca vine El si reuseste sa ma „pupe” atunci mi se trezeste aceasta parte din mine. Altfel, feminitatea mea de zi cu zi se refera la imbracaminte si parfum. Nu flirt, nu fluturi, nu cochetarie, nu sex appeal, no nothing. Ce chestie, imi dau seama de avantajele si dezavantajele acestui model, hm.”

In generatiile trecute adultii erau intelesi intre ei sa „țină în frâu” sexualitatea copiilor si adolescentilor ca asa li se parea corect si util. S a dovedit ca a fost un demers colectiv sabotor pentru sanatatea si bunastarea sufleteasca si corporala a oamenilor. S a constatat ca sexualitatea sanatoasa la adolescenti si tineri ii face sa stea la distanta de droguri si ii apropie de sport si ii face comunicativi.

Ceea ce mega-avem de facut este sa curatam sexualitatea de rusine si de vulgaritate, dupa care sa o tratăm, vindecam si traim la cotele ei firesti ca sursa de placere si viață.

Finnaly, examinati-va metafora sexuala si vedeti daca asta va ajuta.

Examinati va daca in zona libidoului aveti radacini de rusine, vinovatie, vulgaritate si eliberati libidoul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.