Azi am punctat ceva draguț tare intr-o sedinta si m-am gandit sa pun si aici poate foloseste si altcuiva.
Vorbind cu o clienta tanara si frumoasa despre cum i-a fost saptamana, a facut o referire despre sine aproximativ cam asa
„n-am rabdare deloc, dar deloc. Nu pot sa stau sa astept, ma enervez repede, asa ajung sa ma si cert cu toti. Uitati, ma foiesc si aici pe canapea de agitata ce sunt!”
Hm. Atat am zis eu fara sa o intrerup, dar am continuat sa o privesc si observ in continuare cum vorbeste. Gesticula frumos, gratios cand vorbea. Și dintr-o data văd ceva si o opresc si intervin:
-nu vreau sa schimbam subiectul, vreau sa tii minte unde erai dar vreau sa te intreb ceva, fara legatura cu ce vorbeai, sper ca nu te superi.
-ok, intreaba-ma ce vrei, de-aia sunt aici sa ma cunosc mai bine si sa colaboram, dupa cum ziceai.
-nu pot sa nu remarc cat de draguta esti, imbracata foarte modern si lejer si mai ales ca ai un look foarte misto. Ah stii cat mi-as fi dorit sa existe industria de azi si pe vremea tineretii mele?? Vad ca ai unghii perfecte si gene absolut adorabile!
-ei…multumesc, s-a alintat fata. A si rosit fin primind gratios complimentul. Da, asa e azi poti infrumuseta orice si mie-mi place sa arat bine!
-dureaza mult sa-ti puna genele?
-oho, da! cam 2 ore!
-la unghii stiu ca-mi mai pun si eu cand mi se face dor, marturisesc. Si la unghii te tin mult la coafor!
-oh, da!
-ei ma intreb acum daca te enervezi cand iti pune genele! pentru ca stiu ca se pun „fir cu fir” si daca te enervezi si te foiesti ar parea ravasite?? cum e la gene?
-ăăă, pai acolo nu ma enervez!
-foarte interesant, nu crezi? Ma gandesc ca ai putea folosi disponibilitatea ta de calm pentru gene cand te enervezi! Nu stiu, ce zici, ai reusi?
-Viki iata ce scoti tu, nu mi-am dat seama ca nu-s agitata mereu. Chiar bagam mana in foc ca sunt prea nervoasa, dar ai dreptate, la gene cum naiba stau?? si-mi si place sa stau acolo lungita si sa ma bibileasca fata care le pune!!
-pai putem sa discutam cum sa faci sa duci calmul de colo-colo. Daca nu ti-e neplacut, of course…
-ba, sa stii ca chiar pot sa fac chestia asta.
-si chiar poti sa-ti spui ca ai un truc „genetic” :)))
Apoi am mai discutat putin pe „tehnică” si am batut palma sa incerce sa o foloseasca. Nu-i drăgu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.