despre imunitatea mea


Pentru ca nu ma tem de bau-bau, de coronavirus si de moarte m-au intrebat oameni ce fac eu de am imunitatea buna. Eu o sa incerc sa va spun pe scurt asa cum sunt ele in logica mea personala:
-la inceput am descoperit faptul ca „ceea ce crezi negresit se manifesta”, in speță „daca crezi cu toata taria ca nu te poate trage curentul (de exemplu), atunci nu te trage. Daca dimpotriva crezi ca te trage, atunci ti-o trage si te trage si te afecteaza”. La vremea respectiva asta m-a lovit si m-a framantat si m-am lasat framantata de idee pana am inteles cum se face. Am facut-o si-am scapat de curent, precum si de altele din aceasi categorie.
-am aflat de „zona de confort” si zona de curaj si-am tins sa-mi extind zona la toata lumea. Iesirea din zona de confort s-o fac sa fie cool, aventuroasa si curioasa, chiar daca am suferit ca naiba de cate ori viata m-a zvarlit, sau de cate ori eu am ajuns acolo cu voie sau fara de voie.
-ca sa poti iesi si acomoda in afara zonei de confort trebuie sa stii sa fii mindfull fix cand pare imposibil. Sa-ti amintesti de mindfullness cand te doare, ustura, sfârâie, fuge pamantul de sub picioare si mintea e plina de spume si nervi.
-ca sa poti sa fii mindfullness trebuie sa iti faci niste pacturi cu tine, sa-ti scrii contractul existential
-ca sa poti sa faci asta trebuie sa privesti soarele in față si anume sa te gandesti la propria moarte
-ca sa poti face asta trebuie sa poti sa stii sa accepti si sa-ti asumi
-ca sa poti face toate astea de mai sus si sa n-o iei razna sa pari un caraghios solemn, trebuie sa poti jongla cu ideea de a fi mare si de-a fi mic si de-a avea puterea switchului in care te faci din mare mic si invers.
-ca sa te faci mic, venerezi natura si creatorul si te inspiri din natura. Mananci natural si mancarea ar trebui sa fie medicament si combustibil si internalizare de lume. Privesti animalele si imiti de la ele ce te inspira. Dar mai ales te uiti la interactiunea de animale diverse intre ele.
-ca sa te faci mare, iti dilati si expansionezi constiinta dar faci asta cand simti intuitiv ca se poate si ca e momentul.
Sau, ca sa spun mai pe scurt, inveti sa conjugi fiecare verb in manieră spirituala si-atunci esti si tu insuti ca parte a universului si esti si universul insusi. Si culmea, toate astea facut cu benevolenta, cu spirit de joaca si nesiguranta de-a nu sti, dar de-a afla din mers daca tot ce crezi si faci e ok sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.