despre matematica si viata

      Niciun comentariu la despre matematica si viata

Exista oameni cu inteligenta antrenata prin matematica, care pot gandi logic, pot formula si rezolva probleme matematice, matematica fiind cadrul care contine reperele si regulile precum si algoritmii de rezolvare a problemelor.
Matematica ii confera unui om aptitudini si abilitati de folosire a inteligentei, in sine inteligenta antrenandu-se in practicarea matematicii.
Dar dincolo de matematica, omul exersat si inteligent prin matematica deci care are potentialul de a gandi logic, cum isi foloseste abilitatile coborate din abstract in viata? Care mai sunt regulile, teoriile vietii, principiile de viata care sa fie folosite pentru gandire logica? Care-s reperele realitatii care sa permita inteligentei sa fie la fel de producitiva ca in matematica? Nascuta in matematica, inteligenta trebuie sa se adapteze in trecerea de la abstract la practica realitatii si sa descopere rezolvari de probleme umane prin principii. Ce-s emotiile umane in fata inteligentei ? Probabil niste obstacole temporare, instabile, subiective care trimit la solutii ad hoc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.